søndag den 5. maj 2013

Koncert guid

Ok her er mine tips til at få en god koncert, for som i ved skal jeg til Herning og se One Direction i aften. Og hele dagen står i deres navn.

Ting du skal huske:
1. Få meget søvn, det er vigtigt at du kan klare alle de indtryk så sov en time længere end normalt eller tag en middags lur (Du vil blive glad for at du gjorde set senere)

2. Hold styr på dine ting, billetter, mobil, penge og andre værdi genstande kan nemt blive stjålet når man står så tæt sammen så hav et eller andet du kan have dine penge i, noget du har tæt på kroppen hele tiden.

3. Glæd dig!! Du skal bare have det sjovt, det vigtigt at du ikke glemmer at have det sjovt fordi su skal huske nogle ting, vær til stede.

4. Varm op, du kan jo passende bruge dagen på at høre musikken med dem du skal til koncert med, gen se gammel klip på youtube eller se på billeder. Det vil få dig i det rigtige humør.

5. Tøjet, vis du har en trøje med dem/den du skal til koncert med vil det jo være passende. Ellers kan man lave negle med navne på eller skrive på kinden. Vær kreativ det vil dit idol/og andre fans synes er fedt.

Det var egentlig det, husk også at få meget vand og sukker ellers går du kold!!

Håber alle får nogle fede koncert oplevelser i løbet af året. Og til jer der skal til one direction, hav en fed dag!!

Xoxo Mikala <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar